Välkommen till Components-Mart.com
Svenska

Välj språk

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Annullera
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Hem > Ansökan > Dataskydd & Säkerhetslösningar för data
Heta varumärkenMer
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Dataskydd & Säkerhetslösningar för datacenter

Säkerhet. Prestanda. Skalbarhet. Pålitlighet.

Att skydda nätverksinfrastruktur och lagringssystem är kritiskt, nu mer än någonsin. Microsemis IO- och RAID-lösningar med kontrollerbaserad datakryptering (CBE) och säkra boot-FPGA-enheter ger datacenterarkitekter den säkraste och tillförlitliga server- och lagringsinfrastrukturen som finns tillgänglig. 

Microsemi erbjuder en branschledande portfölj med lösningar för systemförtroende med våra säkra FGPA-lösningar, och robusta dataskydd och säkerhetslösningar för data-in-motion, data-i-användning och data-i-vila i datacentermiljöer. Vår teknikportfölj förenklar tid och väg till marknaden med lösningar skräddarsydda för en organisations unika säkerhets-, plattforms-, prestanda- och affärsbehov. 

Controller-Based Data Encryption

Smart Storage Solutions for Data Center | MicrosemiMicrosemi är en beprövad ledare inom kontrollerbaserad kryptering med milstolpar från och med 2008 när vi introducerade branschens första kontrollerbaserade krypteringslösning för datacenter. Vi har sedan flera år levererat flera kisel- och innovationslösningar och industrins förstånd, till exempel smart stack-krypteringsstöd i RAID, tillsammans med branschens första high port, räknas 12 Gbps SAS ROC med kryptering och branschens första krypteringsaktiverade HBA.

Idag erbjuder Microsemi kontrollerbaserad kryptering på både Smart Storage-plattformen (maxCrypto) för Server-marknaden  och på Tachyon-plattformen (storClad) för lagringssystemmarknaden.

Förutom lägre energibehov och lägre TCO, erbjuder kontrollerbaserad kryptering flera fördelar jämfört med drivbaserad kryptering, inklusive:

 • Arkitektoniska fördelar:  Stöder alla SAS- eller SATA-diskmedier (HDD, SSD), inklusive äldre enheter. Microsemis CBE-teknik möjliggör hundratals unika nycklar per enhet (tusentals nyckel per server), vilket möjliggör mer flexibla användarfall, till exempel omedelbar användarens radering i flerhyresapplikationer. Microsemis CBE-lösning adresserar även säkerhetshål genom att säkerställa att 100% av data på enheten kan krypteras, liksom alla data mellan frekvensomriktaren och styrenheten, såväl som data i RAID-controllerens cache. Dessutom är kontrollerbaserad kryptering OS-oberoende och överensstämmelsestestning kan uppnås på en adapternivå för flera konfigurationstyper.
 • skalbarhet: Med hjälp av ett kontrollerbaserat tillvägagångssätt för datakryptering levereras det yttersta i skalbara Enterprise-lösningar. Möjligheten att köra med linjens hastighet skyddar din datacenter prestanda. Lokal eller fjärrnyckelhantering säkerställer datasäkerhet med 256-bitars XTS-AES-kryptering och FIPS 140-2-överensstämmelse.
 • Driftsfördelar: Kontrollerbaserad datakryptering kräver inte att en särskild driv SKU ska hanteras, kvalificeras och stödjas. Alla standardhanteringsverktyg fungerar över våra kontrollerbaserade krypteringslösningar.

 

Data Center Secure Boot Solutions

Medan robusta säkerhetsåtgärder för att skydda data-in-motion, data-i-användning och data-i-rost är grundläggande för inbyggd systemsäkerhet, är det lika viktigt att upprätta en tillförlitlig hårdvarubastik. I datacentret ger en säker start FPGA till kontrollprocessorn ett sätt att säkerställa autenticiteten hos den underliggande plattformen, hantera nycklarna säkert och ge starka motsträng motåtgärder för att skydda mot obehörig fysisk åtkomst och omvänd teknik. 

Microsemi är ledande inom säkerhetssystem för inbyggd system och smarta lagringslösningar med en historia av marknadsledande inom kontrollerad databas och en komplett portfölj baserad på en enhetlig stack. Utforska våra säkra startlösningar för datacenter.

 

Proven Technology Solutions

Dataskydd och säkerhetslösningar för datacenteret

Med hjälp av vår rekord av tekniskt ledarskap ökar Microsems innovativa halvledar- och mjukvarulösningar för datacenterinfrastruktur och gör det möjligt för nästa generations tjänster att omvandla nätverk som kopplar, lagrar och flyttar stora data.

Microsems högkapacitets, högpresterande och lågkrafts SAS / SATA- och NVMe-mediestyrare möjliggör differentierande volymer eller hastighetslagringslösningar för datacentret. 

Flashtec NVRAM Drives är en PCI-Express® NVRAM-lösning baserad på den mest avancerade NVMe-kontrollen på marknaden. Den här familjen ger en ny prestationsnivå till minnes- / lagringshierarkin, inlärning av OEM-system för lagringssystem, molnapplikationer och tjänsteleverantörer till tiden för lagringsklassminne.

Microsems SAS, PCIe och Ethernet-material gör det möjligt för skalbarhet i lagringssystemet. Våra tyger finns inom ledande rackskalarkitekturer där uppdelning av media och CPU-resurser skapar högoptimerade konstruktioner.

 Microsemi Adaptec SAS / SATA Host Bus Adapters är en idealisk lösning för serverbaserade lagringssystem som kräver maximal bandbredd och I / O-anslutning, låg effekt och hög tillförlitlighet. Våra SAS / SATA RAID-adaptrar uppfyller lagringsbehovet från ingångsnivå till de mest framgångsrika transaktionsdatabasansökningarna, och våra SAS expander-kort erbjuder ett skalbart anslutnings / utblåsningsalternativ för ytterligare enheter när de används tillsammans med en SAS RAID-adapter eller SAS HBA.

Flashtec NVMe Controllers har XTS-AES-krypteringsmotorer och nyckelhanteringshjälpsfunktioner (AES Key Unwrap, TRNG), vilket möjliggör kontrollerbaserad kryptering (CBE) eller SOD-lösningar för data-att-Vila-kryptering. Våra säkra boot-FGPAs säkerställer en säker startläsare för blotta metall eller virtualiserade miljöer. MACsec PHYs används för end-to-end nätverkskryptering.

Våra beprövade tekniklösningar stödjer programvarudefinierat lagringsutrymme (SDS), synkron replikering, tidsstämpling eller nätverksanalys (mikroburstdetektering).