Välkommen till Components-Mart.com
Svenska

Välj språk

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Annullera
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Hem > Ansökan > Utbildning
Heta varumärkenMer
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Utbildning

Systemlösningar för Campus Network Infrastructure

System Solutions for K-20 Campus Network Infrastructure | MicrosemiTeknik- och anslutningskrav på K-12-campus samt högskolor fortsätter att driva föråldrade nätverksinfrastrukturer och system till sina gränser.

I synnerhet kräver efterfrågan på höghastighetsavlägsna datatillgångar och campus fysiska säkerhetsenheter beroende av drivna enheter (PD) inklusive:

 • Trådlösa lokala nätverk (WLAN) åtkomstpunkter
 • IP-övervakningskameror
 • Tunna / Nollklienter
 • IP-telefoner


Med större användning av PD, ökar behovet av överkomlig, tillgänglig och tillförlitlig kraft i enlighet med detta, samtidigt som det krävs löftet om framtida anpassningsförmåga. Power over Ethernet-teknik (PoE) möjliggör strömförsörjning, central säkerhetskopiering och återställning av fjärranslutna enheter, utan att behöva en certifierad elektriker. Microsems PoE-portfölj säkerställer flexibilitet, tillförlitlighet och optimal strömförsörjning under hela ditt campusnätverk.

För campusinfrastruktur startar ett IP-videoövervakningsnät med exakt och exakt nätverks timing-synkronisering för att tillhandahålla nätverkstid till IP-kameror fördelade över hela campus. Microsemi är ledande inom NTP-servrar, som kopplar till olika potentiella synkroniseringskällor, inklusive GPS-ingångar, och distribuerar nättid med NTP-protokollet korrekt.

För tjänsteleverantörer som vill öka nätverkskantkapaciteten och täckningen för att leverera avancerade trådlösa tjänster för campus-hotspots, tillhandahåller Microsemi kompletta tidssystem för nätverkssynkronisering och exakt tidsstämpling över distribuerade system. Microsems tid och synkroniseringslösningar för campusnätverk är möjliga för flera applikationer, inklusive små celler för tät LTE-täckning och backhaul till eNodeBs vid LTE-nätverkskanten.

Utforska våra system för K-20 campus nätverksinfrastruktur:

 • Carrier Grade NTP och PTP-servrar
 • Integrerad Grand Masters
 • Nätverks tidsservrar / NTP-servrar
 • PoE Systems


Microsemi är en Power over Ethernet innovatör, som har skickat PoE ICs och system sedan 1998 och en viktig källa till IEEE 802.3af, IEEE 802.3ae och HDBaseT-standarder. Microsemi Precise Time Solutions ställer också världens standard för tiden. Våra timing- och synkroniseringslösningar för att generera, distribuera och tillämpa exakt och exakt tid används över hela världen inom flera branscher, inklusive kommunikation, flyg / försvar, IT-infrastruktur och metrologi. Med Microsemis avancerade teknik för energieffektivitet och tidsnoggrannhet, kan vi hjälpa dig att bygga mer tillförlitliga och säkra nätverk och system för att möta de mest krävande campusnätverksapplikationerna.