Välkommen till Components-Mart.com
Svenska

Välj språk

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Annullera
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Hem > Ansökan > Finansiella tjänster
Heta varumärkenMer
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Finansiella tjänster

Systemlösningar konstruerade för finansiella tjänster

Network Time Solutions för Financial Regulatory Compliance

Systems Solutions for Financial Services | MicrosemiNoggrann och exakt tidsstämpling krävs för att följa finansiella regleringsmandat som Sarbanes-Oxley Act of 2002 (SOX), FTC: s Gramm-Leach-Bliley Act (GLBA), FINRAs Order Audit Trail System (OATS) och Betalkortet Industri Data Security Standard (PCI-DSS). Faktum är att de europeiska värdepappers- och marknadsmyndighetens MiFID II-regler för 2015 om klocknoggrannhet och granularitet i börshandling kräver utvalda handelsplatser för att förbättra noggrannheten i orderstämpel till 100 mikrosekunder i UTC med en granularitet på 1 mikrosekund. Microsecond-nivå tidsstämpel noggrannhet kommer att vara normen.  

Microsemi är skräddarsydd för banker, hedgefonder, handelsföretag och börser som är inblandade i höghastighetshandel med låga latenter, och ger en ultimativ exakt slutgiltig IP-timing-synkroniseringslösning vid applikationsskiktet som långt överstiger 10000 mikrosekundsnivå noggrannhet till UTC med 1 mikrosekunder granularitet. Microsemi SyncServer® Network Time Servers och busskortsprodukter förbättrar tidstämplingsnoggrannheten på arkiverade data, vilket gör det möjligt att optimera algoritmer till en högre nivå av synkronisering för att förbättra hanteringen av handelsriskhantering och prestandaövervakning.

Ökande säkerhet & Tillgänglighet med Power over Ethernet (PoE)

Säkerhet och tillgänglighet kommer alltid att vara högsta prioriteringar för någon finansiell institution. Microsemis PoE-mellanspänner kan förbättra säkerheten genom enhetsschemaläggning - automatiskt slår ner Ethernet-enheter under perioder utan användning som hindrar eventuell obehörig åtkomst. Vidare kan anslutning av kritiska drivenheter till en midspan som används på PowerView Pro Power Management-plattformen möjliggöra fjärråterstart för ökad tillförlitlighet, vilket ökar effektiviteten hos finansinstitut.

Utforska våra system för finansiella tjänster applikationer:

 • PoE Systems
 • Nätverks tidsservrar / NTP-servrar
 • Carrier Grade NTP och PTP-servrar


Microsemi pioneered Power over Ethernet, som levererat PoE-system och IC-datorer i nästan två decennier. Microsemi nätverkstidslösningar ställer också världens standard för tiden. Våra timing- och synkroniseringslösningar för att skapa, distribuera och tillämpa mycket exakt och exakt tid används över hela världen i flera branscher. Med Microsemis avancerade teknik för energieffektivitet och tidsnoggrannhet, kan vi hjälpa dig att bygga mer tillförlitliga och säkra nätverk och system för din finansiella nätverksinfrastruktur.