Välkommen till Components-Mart.com
Svenska

Välj språk

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Annullera
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Hem > Ansökan > Transport
Heta varumärkenMer
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Transport

Systemlösningar för ansluten transportnätverksinfrastruktur

Systems Solutions for Connected Transportation Network Infrastructure | MicrosemiÖkad rörlighet, säkerhet och anpassningsförmåga till realtidsförhållanden i flygplatser, hamnar, järnväg och masstransit. Anslutningar och tekniska framsteg gör det möjligt för anslutna transportnät att öka passagerarupplevelsen och säkerheten mer än någonsin tidigare.

För att förbättra situationen medvetenhet om mer robust publiksäkerhet och säkerhet, använder transittmyndigheterna ofta IP-övervakningskameror som en del av sina övergripande säkerhetssystem. WLAN-accesspunkter berikar även passagerarupplevelsen med Wi-Fi och LTE-anslutning med hög densitet, både ombord och inuti transitterminaler. Microsemi erbjuder flera Power Over Ethernet-system (PoE) för att stödja säker in- och utomhusinstallation av övervaknings- och kommunikationsenheter som kräver upp till 60W effekt. IP-videoövervakningssystem är också beroende av korrekt och exakt nätverks-timingsynkronisering för att distribuera nätverkstiden till IP-kameror distribuerade över hela webbplatsen. Microsemi är ledande inom NTP-servrar (Network Time Protocol) som kopplar till olika potentiella synkroniseringskällor, inklusive GPS-ingångar, för att distribuera tidpunkten korrekt med NTP-protokollet.

För tjänsteleverantörer som vill öka nätverkskantkapaciteten och täckningen för att leverera avancerade trådlösa tjänster för hotspots för transitfacilitet, tillhandahåller Microsemi kompletta tidssystem för nätverkssynkronisering och korrekt tidsstämpling över distribuerade system. Microsems tid- och synkroniseringslösningar möjliggör inbyggnads- och utomhusinstallationssystem för trådlösa nätverk i transiteringsanläggningar och är idealiska för flera applikationer, inklusive småceller för LTE-täckning med hög densitet och trådlös backhaul.

Exakt och exakt tid spelar på samma sätt en kritisk roll i andra segment inom transportbranschen. Exempelvis måste kollektivtrafikföretag, paketleverantörer, flygbolag etc. se till att deras utbredda nätverk har rätt tid för att exakt identifiera avvikelser från schema så att chefer kan vidta korrigerande åtgärder och korrekta register kan bibehållas som ofta krävs för reglering eller processförbättringsändamål. Microsemi SyncServers® och busskort med drivrutinsprogramvara ger den noggrannhet och robusthet som behövs för att tillhandahålla korrekt tidstämpling som bestämmer med säkerhet exakt när en buss nått en milstolpe eller ett paket levererades. Noggrann och robust nätverkstidpunkt möjliggör bättre beslutsfattande för att förbättra transportsystemets prestanda och säkerställa en positiv passagerarupplevelse.

Utforska våra systemlösningar för ansluten transportnätverksinfrastruktur:

 • Carrier Grade NTP och PTP-servrar
 • Integrerad Grand Masters
 • Nätverks tidsservrar / NTP-servrar
 • PoE Systems


Microsemi är en Power over Ethernet innovatör, som har skickat PoE ICs och system sedan 1998 och en viktig källa till IEEE 802.3af, IEEE 802.3ae och HDBaseT-standarder. Microsemi Precise Time Solutions ställer också världens standard för tiden. Våra timing- och synkroniseringslösningar för att generera, distribuera och tillämpa exakt och exakt tid används över hela världen inom flera branscher, inklusive kommunikation, flyg / försvar, IT-infrastruktur och metrologi. Med Microsemis avancerade teknik för energieffektivitet och tidsnoggrannhet, kan vi hjälpa dig att bygga mer pålitliga och säkra nätverk och system för att möta de mest krävande anslutna transportnätverksapplikationerna.